My Photo

« The shape of my heart... | Main | The hounds of winter, they follow me down.... »

Comments

britt

Hov - havde da vist ikke fået kommenteret her...
Jeg er altså også ganske imponeret over det du får presset indimellem hverdagen - det er sgu da meget godt gået!
Anika/Tommy trøjen: jeg kan abslout heller ikke strikke ribben rundt uden den der irriterende løse maske i hver ret-sektion. Så jeg har besluttet mig for at hvis jeg strikker den model igen, så bliver det frem og tilbage HELE vejen - og så sys den sammen midt bag under stolpen...meeeget pænere.
Fies trøje har feeeede farver - ser superlovende ud.
Knus,
Britt

Linda hendeselv

Vedholdende, det lyder meget godt. Ikke helt så anstrengt som stædig ;o)
Ih to næh 3 awards..uh, jeg er bagud... men tusind tak til jer alle 3. Og velkommen tilbage Lisbeth, fra jeres misundelsesværdige tur. I får ellers set noget af verden!
Nicoline havde ikke den tykke fabel (synes da ellers jeg havde set den der), men så har jeg da en god grund til at opsøge jorungarn, der har jeg slet ikke været endnu!
Min gode veninde kommer med til Bettedesign, og hun undrede sig også lidt over at jeg insisterede på at skrive tirsdag. Nu er det ført i kalenderen... ps Pia, vi ses jo!
Taaak Susanne...

susanne vestergaard

Åhhh hhhhååå - Linda - jeg har det altid så dejligt når du beretter - om strik og hele dit fantastiske liv... jeg har skrevet det før men gentagelse skaber jo som bekendt forståelse; jeg er viiiild med din humor og den tone du antager når din hverdag rykker i dig... og derfor får du en award fra mig - jeg er jo nysgerrig efter at vide endnu mere om dig... ;0) kram fra Susanne

PiaT

Hej Linda, Det er først onsdag, den 10. februar, Bette holde strikaften i denne uge - jeg har nemlig lige været nødt til at booke et møde liiiige oveni Bette-tiden, så jeg har lige kigget på kalenderen :-(
Nå, men vi ses jo foreløbig her lige om snart :-)
Pia :-)

Charlotte T

Hov - Strikkecaféen hos Bette Design er altså på onsdag (den 10. feb.)..... Og ja hun har solgt ud af alt sit Dropsgarn og har ikke mere.

Christine

Hov - så fik du også lige en award fra mig!

Christine

Ret sejt! Du kan muligvis finde den tykke fabel i Jorungarn - mener at have set den der - ellers i Nicoline garn.

Lisbeth

Jeg er imponeret! Så meget du alligevel når mellem fuldtidsjob, 3 børn og en noget fraværende mage, du fortjener en medalje. Nå, det kan jeg ikke give dig, men en award får du så i stedet. Rart dit humør er kommet et par takker opad. I morgen vender hverdagen grusomt tilbage til mig, men jeg er klar. Det meste tøj er vasket, lagt sammen og væk. Der er ryddet en smule op, og vi er klar til næste ombæring.

hanne

jeg hepper, vildt at du er så vedholdende, hos mig havde skraldemanden nok haft noget af det med, for et par år siden.

The comments to this entry are closed.