My Photo

« Sløv som en padde | Main | Drachenfels look-a-like »

Comments

Susanne i Them

Det var grunden til min blogge-død... jeg var så opfyldt af vrede, angst, uro og bekymringer at jeg slet ikke kunne finde noget positivt at skrive.
Og jeg gider ikke selv at læse en bitter-blog :-)Jeg elsker dine ord om stort og småt, at du lukker os ind i de bekymringer i har som familie men også dine skæve kommentarer om livets gang i familien Marsvin!Så jeg håber du dukker op i de glimt der er overskud.
Du får nemlig smilet frem hos mig.
Et stort kram herfra

Lisbeth

Jeg ved godt, livet kan spænde ben og stå i vejen for overskuddet til bloggen, men jeg nyder det indblik, jeg får i noget af dit liv gennem bloggen. Og jeg har ladet min blog dø, da den udviklede sig til en rejsedagbog, som kun blev brugt i ferierne. Jeg synes, det er svært at dele min hverdag, og ikke interessant, da jeg ofte kun r arbejde og sove og så lidt strik. Du er bare så god til at skrive interessant og godt. God sommer til jer alle. Knus

Angelika

hej Linda,
alle der har børn kender nok til bekymringer der dræner for energi og fylder både dag og nat. Hvor hårdt må det være for jer, som ikke kan flue dem af efter lidt tid og komme videre. Jeg har fuld forståelse for at du ikke orker at passe bloggen, for der er sandelig andet der skal prioriteres. Pas godt på Oskar og dig selv !

kh
Angelika

Christunte

Ih, hvor ser det hyggeligt ud! Hvor skønt at få ordnet på altanen.
Selv om du ikke får opdateret som et urværk, så er det altså så hyggeligt at læse med. Livet har det jo med at spænde ben for alle vores planer, men det ER altså dejligt at Sofie er kommet hjem, selv om hun langt fra er rask endnu.

Janne

Forstår godt dine frustrationer over systemet, er pt. sygemeldt med dem - frustrationerne ;)

Du har iøvrigt for et par år siden inspireret mig til at bruge Fly Lady - hun forsvinder en gang i mellem, men jeg finder hende altid igen :)

God ferie

Ellen

Alting har jo sin tid, og sådan er det nok også med det at have en blog - det bliver vel næppe ved at være lige interessant - hverken for bloggeren eller for læserne.
Det er bare lidt triste omstændigheder der gør, at du ikke længere har overskuddet, men jeg forstår dig godt, for sindets sygdomme kan virkelig trække tænder ud. Det er lidt hårdt sagt, men det er på sin vis lige så hårdt for de pårørende som for den syge. Nogle gange hårdere, fordi den syge opfatter jo ikke nødvendigvis sig selv som syg - det er alle de andre, der er noget galt med ...
Jeg ved godt, at det ikke er sådan med Sofie, men det gør det ikke nemmere!

The comments to this entry are closed.