My Photo

« Sybil Trelawney's prophecy | Main | Facebook versus blog »

Comments

Fuglemamma

Livet er altså for hardt noen ganger, og for noen er det hardere enn for andre. Jeg har så vondt av dere alle sammen, og håper at det blir lysere og lettere snart, for Fie og for dere rundt. Stor novemberklem fra mørketidslandet. PS. Jeg får ikke lov til å legge igjen bloggadressen min, da går jeg visst i spamfilteret.

Fuglemamma

Det hele høres veldig tungt ut, og jeg tenker at det er godt gjort å klare å stå i det. Mange varme tanker til deg og dine nå i november!

Ellen

Uanset hvad der sker på hjemmefronten og i baglandet er det dejligt at du kommer med til strik :-) og så ser det ud til på diverse fotos at Oscar trives. Så hals und beinbruch med den der hælspore! Kh Ellen

Karen Sillemann

Det er en barsk periode i går igennem, hele familien. Jeg har selv været der, nu kører det efterhånden heldigvis stort set glat, der kan selvfølgelig komme mindre bump på vejen, men pyha hvor jeg husker de ting du beskriver! Det er nok en ringe trøst at det langsomt bliver bedre.
Hvis du synes, kan jeg skrive p mail til dig, det var ikke meningen at skrive det hele her.
Du kan også skrive til mig. Det lysner forhåbentlig.

Christunte

Det lyder godt nok ikke nemt. Jeg synes det er helt OK at synke ned i sofaen med en serie når du har et øjeblik, for der er sandelig meget at spekulere over!
Det med 5.15 ved jeg sørme ikke om jeg er misundelig på. Synes selv det er alt for tidligt når vækkeuret ringer der omkring, og er meget glad for at jeg kan sove bare lidt længere i weekenden. Men hvor er det fedt at du så får noget effektivt ud af morgentimerne!

The comments to this entry are closed.