My Photo

« Av. | Main | Bette-Design »

Comments

Susanne i Silkeborg

Godt at du overlevede de svenske hønseæg :o) Selvfølgelig når man aldrig ALLE planerne for fridagene; der er en eller anden form for optimisme som rammer vedr. tidens længde på de frie dage :o) Kh Susanne, som godt kan huske den orme-sikre indretning !

Linda

Nyt hår er ALTID godt for sjælen :o)
Angelika, selvfølgelig, en æggepuster, sådan har vi da vist et sted, nu jeg tænker over det...kan ikke huske om den virkede. Kuglerne er kun på den ene side af tasken. Jeg vil prøve at finde noget passende foer og en grov lynlås, men lige nu er den OK som den er.
Ulla, jeg tror da jeg skal over og aflevere prøver til massespec personligt på syddansk :o)

Miri

Det er altså en sjov og herlig taske!
PS , næste påske , så overhæld æggene med kogende vand, INDEN du puster dem ud.

Ulla

Godt du er kommet på højkant!

Aahhhhh tak for tippet, jeg har 3 visabilleder i passet, det ene grimmere end det andet netop pga af dårligt hår. Jeg skal klippes inden det fjerde billede skal tages.

Ulla

p.s. jeg har et gæsteværelse

Angelika

Din taske er saa flot ! Er der kugler paa begge sider ?
Der findes forresten en lille pumpe til aeggene - den har jeg altid brugt. Jeg hader aeg og kunne ikke droemme om at sutte paa noget der er kommet ud af enden paa en hoene ;-)))
Strikkehilsner
Angelika

Karen S

hvorfor tænkte jeg ikke på det?... skal have lavet nyt pas, så det er da den perfekte undskyldning for at gå til frisøren og forkæle sig ;-) (hmm, må hellere tænke mig lidt om, skal trods alt se på passet i 10 år)...

Dejligt at høre livstegn fra dig... jeg foreslår et raid på svenske æggefarme, bevæbnet med vaskeklud og skurebørste ;-)

Kh Karen S

Laila

Det lyder som om i har nok, at se til.. :o)

Kh laila

Som godt nok ikke skal have nyt pas, men i den grad trængte til nyt hår og nu også har tæskelækkert hår og heldigvis har børn der er udover "Mon min syltetøjsmad kan være i den der sprække" alderen!!

britt

Dejligt at du er kommet dig. Sådan en aleneweekend med mor eller far skulle alle børn have engang imellem - det er godt.
Knus,
Britt
...der også skal have fornyet sit pas og også VIL klippes MEGET snart!

The comments to this entry are closed.