My Photo

« message in a bottle... | Main | Magnus 12 år »

Comments

Ellen

Dorte - :-D - ja, det hedder nemlig hyposensibilisering, og jeg er meget glad for, at du har haft en så god oplevelse med det.
Jeg har svaret Linda på hendes privatmail, og jeg håber, behandlingen kan blive en lige så stor succes for hende, som det har været for dig.
Og så er jeg altså nødt til at indrømme det: Jeg har aktier i ALK-Abelló - jeg har været ansat der i 30 år...
(Anafylaktisk chok pga. denne behandling er (endnu) ikke forekommet i DK. Men selvfølgelig kan man ikke sige, at risikoen dermed ikke eksisterer).

Linda herself

aha... jeg fandt en side
http://www.sundhed.dk/Images/alle/njademj/attachment_B4ACA10D-3B7C-4227-8D1B-492F786A64E3_0_hyposensi1.pdf (kortlink: http://kortlink.dk/5dtn). Så det tager cirka 3-5 år, heraf egenbetaling, 800 kr om året, det svarer til et halvt-helt års abonnement hos fitness.dk..... farvel fitness!!

Tusindfryd/Dorte

hejsa....

Min mand og min datter er blevet hyposensibiliseret mod pollenallergi. Jeg tror det er det Ellen måske mener. Det er simpelthen SUVERENT! Men det kræver noget planlægning for man skal have ugentlige indsprøjtninger med det man nu er overfølsom overfor i stadig stigende doser. Når man er oppe på fuld dosis er det kun hver 6. uge. Men det ændre også livet fuldstændig for en allergiker - og familien. Vi har pludselig været på camping, ved stranden, til udendørskoncerter. Jeg behøver ikke længere hente et barn midt på dagen med øjne, der er så hævede at selve øjenæblet ser ud som om det er ved at falde ud. Selve behandlingen er lidt pebret, og der er risiko for at man kan få anafylaktisk shock af den (meget sjældent, men jeg kan kun anbefale den varmt. Jeg ved at Alk-abelló, der laver medicinen også har lavet en pille, der kan gøre det samme. Men der er ikke tilskud til, så det er en ret bekostelig affære, men hvad betyder penge i den sammenhæng?

Håber du finder en løsning, men prøv at google på hyposensibilisering eller spørg din læge. (Nogen læger synes ikke om behandlingen - for dyr, for besværlig osv - men lad ham ikke tale dig fra det. For dem det virker på, er det fantastisk. (og nej *G* - jeg har ikke aktier i Alk-abello, jeg har bare en "ny" mand og datter)

Linda herself

øhm Ellen - lægen udskriver bare det jeg beder ham om....giv et hint om hvor jeg skal søge info, emailadressen er oppe øverst til bombombom..... venstre, hedder den hånd. Tænk sig at kunne lufte ud på en hed, blæsende dag....

Julia

Trælst med allergien - kender det alt for godt. Men jeg er blevet meget mere fri for allergier og astma efter jeg holdt op med at ryge for snart 100 år siden.

Skønt med internet er kommet igen - trælst at undvære det derhjemme.

Ellen

Allergi er noget HØ...
Ved du godt, at du kan blive helbredt fuldstændig for din allergi?
"Mit" firma fremstiller medicin, der helbreder og dermed ikke kun er symptomlindrende. Din læge bør vide mere om det.

Lisbeth

Vi fik lidt regn i går, men slet ikke nok...

Mht. allergien, kan jeg varmt anbefale zoneterapi. Siden jeg startede med det, har jeg ikke taget medicin mod allergi... det blusser op efter de første par gange, men derefter bliver det væsentligt mindre..

The comments to this entry are closed.