My Photo

« Har man sagt S, må man også sige | Main | oh V, oh V »

Comments

angelika

Din stakkel !!! Den slags utøj kan man godt undvære :-(
Med hensyn til edderkopper, så skal du bruge en støvsuger, en affaldspose, en elastik, en ny pose til støvsugeren, en saks og en 750 gr-pakke Fruit Loops eller lign..
Først klipper du hul i Fruit-Loops-pakken. Så sørger du for at affaldsposen ligger parat, dvs. den ligger sådan, at du lynhurtigt kan stoppe en støvsugerpose ned i den (alt imens du holder øje med bæstet, så det ikke pludselig er forsvundet), placererer røret lige over edderkoppen, tænder for støvsugeren og skynder dig derefter at støvsuge 750 gr Fruit Loops. De rumler så meget i røret, at bæstet ikke kan blive siddende i det. Når det er gjort, skynder du dig at skifte posen og kyler den ned i affaldsposen, som lukkes med elastikken. Og så ud af huset med den! Når det er gjort, kan du slappe af og sætte en ny pose i støvsugeren ;-) Tror du at jeg er bange for edderkopper ? NAAAAJJJ, vel ? ;-)
Det er selvfølgelig politisk ukorrekt, men at sluge den mens man sover er vel ikke bedre. Interesserede småbørn kan nemt forstå at edderkoppen skal ud og rejse, og når man får Fruit Loops med som forplejning, kan det kun blive hyggeligt ;-)

hanne

mon ikke du selv kan svare på det der med smagen ??? er du ikke vågnet med en underlig smag i munden????. Fitnes at home, måske kan du starte en ny trend.

Linda herself

Altså Ulla - de kan godt være i badekarret... Man skal slet ikke sammenligne JM og the Boss, næ nej. Meeeen jeg synes nu meget godt om JMs udgave, der er ikke et sæde tørt. Hvis man altså undgår associationen til pudler under de sidste uhuuu-uhuuer.
Christine, han har faktisk skrevet en vældig god anbefaling. Man bliver jo helt bekymret over hvor glad han er for at slippe af med mig?! de der schnegle står lige nu i vindueskarmen ved siden af min seng. Det låg har bare at være skruet GODT på!
Britta, helt ærligt, adddrrrr... det håber jeg da den gør, for de der store hår på benene, uhadada ikke 8 af dem.... hvad mon den smager af.... ørevoks og saltstænger?
Velbekomme Lona!

Lona

U - som i uhyggelig sjov læsning! Tak for dagen grin ;o)

Britta

Vi indtager ca 8 edderkopper om året mens vi sover - sådan en rigtig stor fætter må da gælde for 2-3 stykker ;-)

Christine

Åh nej, som jeg kom til at grine. Frossent sengetøj - uha! (Men det er vel mere effektivt "friskt" end at lade vinduet stå åbent om natten)
He he - det er da bare fint, at han skal skrive en anbefaling for dig. Arme stakkel, hvis han ikke sørger for at rose dig op ad døre og ned ad stolper! Skulle det ske, tror jeg nok liiiiiiige, du har en flok blog-venner der ville stille kampberedt op for at få ham på andre tanker!
Schlimede schnegle eeeeelsker at være indendørs. De kan nå at sprede ret meget slim i løbet af en nat - min ene nieces enkelt-oplevelse med en spandfuld snegle havde ihvertfald været godt omkring i værelset i løbet af en nat.....

Ulla

Øv stakkelse dig, skulle magen og børnene ikke en tur på møntvaskeri?
Man "plejer" da selv at skulle skrive udkast til støttebreve og anbefalingerne, men det er sådan lidt underligt ;-)

Ang John Mayor- prøv at kigge på dba.dk, der kan man tit finde billetter til udsolgte arrangementer. Efter at have oplevet the Boss IRL og tjekket dit link, må jeg give magen ret. Den når ikke originalen til sokkeholderne. Uha opdagede lige en Johnny Cash version af samme sang hmmm anderledes fortolkning. Aaagggghhh Tori Amos har også malaktrateret den... Nu skal jeg vist bare lukker YouTube ned.

The comments to this entry are closed.