My Photo

« Boble | Main | skibet er ladet med S »

Comments

Ellen

Åh hvor godt at læse.
Jeg håber virkelig, du får et godt job. Høj løn er selvfølgelig superfint, men man kan også komme til at føle en lidt irriterende/belastende forpligtelse, hvis man bliver hovedforsørgeren... Det overstiger dog på ingen måde den fede følelse - believe me, I know :-D
Pøjpøj videre frem.

Ulla

Åh det lyder som om det er blevet rigtig forår og du har fået en vitaminindsprøjtning. Får vi billeder af sykreatonerne? Held og lykke med ansøgningerne. Hvis du tjener mest, så har han vel barnets første sygedag og opvasken ;-)

p.s. Seyfarth i Odense 6. maj?

tanterne

Whau, det var hurtigt - at du fik fundet retningen hen til den udforskende fase.

Lykke på rejsen

Knittingbird

Heia Linda! Dette blir bra. Jeg er så glad for å høre at du har tatt hull på byllen. Forøvrig en helt fantastisk lillafarge på prosjektbunken din - gleder meg til å se resultatene!

Gittemay

Jamen det lyder dælme forrygende, Linda. Det skader a l d r i g med noget alene-tid, når der er ting af vigtighed, der skal funderes over. Og hvor er det godt, at I fik snakket sammen.
Held og lykke med din jobsøgning - det lyder som om, det er på høje tid med nyt :-)

KH Gittemay

Karen S

Dejligt at høre, at du er kommet op igen. Og du har helt ret, I er nødt til at have lidt tid fra hinanden, ellers slides lakken jo bare af.
Håber du finder nogle gode arrangementer.

Og så også rigtig meget held og lykke med jobsøgningen.

Kh Karen

Mia Pedersen

Kære du.... ;-)
hvor dejligt du er brudt igennem igen! Tillykke med tiden til dig og styrken til at søge nyt job, og ikke mindst snakken med manden.
Held og lykke
Mia

Dana

Hvilken lettelse, Linda! Jeg har været SÅ bekymret på dine vegne.
For det første fred. For det andet at få snakket igennem med andre end ungerne ... tror nok det er den sko, der har trykket hårdest, eller?
Og pøjpøj med at finde nyt job. Man skal være mere end almindelig stærk for at være sin ægtefælles underordnede. Den nisse vil så gerne flytte med hjem ;o)

Christine

Jeg er rigtig glad for at høre godt nyt. Krydser samtlige fingre for et godt nyt job til dig!

hanne

godt at høre, at du har fået stenen skubbet ned af ryggen!! Du må være en krokus-inkarnation, sådan at bryde overfladen, når foråret nærmer sig :) godt for dig!!!!

The comments to this entry are closed.