My Photo

« Op på hesten igenigen | Main | Første indlæg i 2019 »

Comments

Linda selv

Det var ellers en god ide - nu er jeg dog gået igang, men hold da op hvor skal jeg enten have nye briller, eller en stor lup. Husker ikke at det var SÅ små korssting.
Jeg er sikker på at livet bliver meget bedre, også når UFOerne er blevet udraderet. Der er en grund til at de er endt som UFOer, en beslutning der ikke er blevet taget, så nu tager jeg dem fra en ende af.
Strikkefestival, jep, og havde jeg haft finanserne var jeg også taget på broderifestival på Samsø i starten af oktober. Bare at sidde fordybet i stskerierne og kade sig opvarte, det er da skønt. Nu tager jeg stribekittet med til Svendborg, det skal nok kunne kickstarte mig : o)
Fanø skal da prøves, jeg var med 3 gange og så havde jeg ligesom set det. Der er jo så mange messer, knitwork mm i Kbh, så jeg behøver ikke bevæge mig helt til Fanø....

Ellen

Hehe, jeg tænkte det samme som Angelika ang. nisseservietterne :-)
Jeg håber du finder overskuddet til at strikke igen - ellers må det vel nødvendigvis komme på strikkefestivallen. Hvis du skal med i år? Jeg kommer ikke, for Ditte og jeg fandt på at leje et sommerhus på Fanø og for (en enkelt) gangs skyld prøve Seyfarths festival bare for at have prøvet. Jeg er dog næsten sikker på, at én gang er nok, så vi ses forhåbentlig til webstrikfestivallen i 2019 :-)

Angelika

hej Linda,
det er sikkert svært at være kreativ når livet ikke kører på skinner og jeg har det sådan, at for mange UFOér blokerer mig. Derfor prøver jeg at holde antallet nede ;-)

Juletræet ville jeg bruge som julekort og overlade det til modtager hvad det skal blive til. Der er ingen grund til at bruge kræfter på at sy en pude, hvis modtageren heller vil hat det bag glas eller på opslagstavlen.

Med hensyn til dækkeservietterne : du har to sønner og en datter og to nissedrenge og en nissepige. Det er da et tegn på at du har broderet de nisser du skal bruge ;-) Så ville jeg lade være med at brodere den sidste og sy en kalenderpakkepose/gavepose til hver af børnene. Og så ud med den sidste så du ikke bliver stresset af at ha´ den liggende :-)

kh
Angelika

The comments to this entry are closed.